Tok Elise out for a spin

Hej vänner,

Igår kom min ögonsten Elin hem från Borås så vi bestämde oss för att vi skulle ta en drink här på söder. Hon dök upp, vacker som bara en blondin kan vara,  och hade först lite kafferep här hemma. Plötsligt ringer en glad Martin och säger spring ut till den stooora balkongen!!! Jag springer dit och får syn på honom i en taxi, våldsamt vinkande och skrikande. Min bebis är tokig... Haha.

Han hade iallafall varit med sina AIK- kompisar för att fira att säsongen sätter igång. De skulle dra till Münchenbryggeriet, så jag och Elin droppade vår tjejkväll och drog dit i regnet. När vi kom dit visade det sig vara värsta tattoo-mässan där, helt sjukt! Så efter att Martin & Co druckit upp sina öl så drog vi vidare hem till en jättetrevlig kille, Anders, som bor nästan precis bredvid mig. Kvällen slutade alltså med att vi hade en trevlig och avslappnad kväll hemma med dessa coola grabbar. AIK är måste ju vara det bästa laget om de har så schyssta killar som stödjer dem, visst?

AIK KOMMER SÅ KROSSA TRELLEBORGS FF IDAG!!!!

Hjälp. Martin har verkligen hjärntvättat mig. Jag hejar ju på Hammarby såklart. (vill inte bli nerslagen?)


Nääe, vet du vad. Nu messade Elin mig om att hon precis vaknat (inte i sin egen säng utan hos en söt kille såklart. gossip gäääärl that's me) Nu blir hon jättearg på mig. Vi ska iallafall ses och shoppa, vi fick ju ingen tjejkväll igår. Jajajaja, jag är en shopoholic. Finns värre saker att vara beroende av...

dagens outfit försök

Vaknade precis upp och känner mig jätteSEG. Varför? Jo, eftersom jag var ute med tjejerna igår och drack två och ett halvt glas vin. Hade tänkt nöja mig efter två eftersom jag kände mig rätt full, men sen blev vi bjudna av några norrlänningar inne på Brunogallerian (det är fest där på fredagar? What? Hade jag ingen aning om) så då kan man ju inte tacka nej. Två och ett halvt glas är väl inte så mycket? Jag blev iallafall helt snurrig och vinglig.

Vad har hänt? Tror att jag har sänkt min "tålightesgrad" rätt rejäl pga två faktorer - inte druckit alkohol på en månad plus att jag gått ner nio kilo på typ fyra månader. Inte bra, men jag tror att det kan vara därför.

Så i framtiden tål jag bara ett glas vin? Eh, jättekul...

Träffade Martin igår också och hade SUSHI - dejt på en restaurang på Kungsholmen. Så mysigt. Tvingade honom även att ta en "Dagens Outfitbild" eftersom mina bilder innan föreläsningen blivit helt kassa. Vi flamsade så mycket så även de bilderna blev skitdåliga. På kvällen frågade jag alltså Elin om hon kunde ta innan vi gick ut men vi hade så mycket o prata om så det blev väldigt okoncentrerade bilder där också... Haha. Får skärpa mig och ta "Dagens Outfit" mer på allvar. Så Elin Kling inte vrider sig i bloggvärlden.

Nej, nu ska jag äta frukost med massor av OST så att jag förhoppningsvis mår lite bättre.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0