Mat för dagen och fotboll :(

Ska iväg med mannen på fotboll, ute på restaurang med massa andra fotbollstokar. Gillar inte att kolla på sport, jag gillar att spela själv. Men men, kanske blir roligt vem vet, länge sedan man kollat på sådant :) hoppas fästmannens mamma följer med i vart fall ;)

Update (Karro efter matchen) Vilket spel! Jag blev riktigt inne i tv:n, trodde jag aldrig. Usch vad arg jag var när ungern fick straff. Där avgjorde domaren matchen! Sverige som spelat så bra, lekte med bollen och Ungern inte ens gjort ett enda målförsök. Jag tyckte inte ens att det var värt ett straff, med tanke på alla andra olyckor så var det där ingenting! Jag var på väg att gå hem och sura, då då.. inga sekunder kvar?! Då gör Zlatan mål! Helt Sjukt! Hela restaurangen jublade, jag och mannen kastade oss i varandras famnar och skrek av lycka!


Beslutsångest

Sitter och kikar runt på universitetets hemsida. Jag har beslutsångest.

Jag har alltid varit stensäker på vart jag vill i livet och målet är fortfarande det samma. Jag vill jobba med reklam, marknadsföring. Jag älskar att vara kreativ, designa, rita, webba. Jag har så många idéer. Men inte tillräckligt med kunskap om program osv för att uppfylla dem.

Frågan är då, varför pluggar jag ekonomiprogrammet?

Jag tycker ioförsig att marknadsföring, organisation, redovisning är roligt. Det är saker jag har koll på, vet att jag kan klara av. Jag studerade ekonomi på gymnasiet och fortsatte på den linjen, det var enklast. Jag tror jag pluggar ekonomi pga trygghet men är det verkligen vad jag brinner för?

Jag vill ju egentligen bli grafisk designer och andra i branschen tycker att jag ska läsa den linjen. Borde jag det, eller ska jag stanna på ekonomilinjen? Någon vis person som kan komma med lite råd när man hamnar i ett sådant här dilemma?Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0