borta med vinden

Ja vad händer egentligen?
Vet inte det själv men allt det roliga med att blogga är som bortblåst.
Har ingen inspiration och ingen lust.
Och varför fortsätta blogga om det inte känns nå kul längre.

Visst har jag massor att skriva om.
Massor att berätta och tipsa om.
Men det tar stopp så fort jag öppnar upp denna sida.
Och vill inte tråka ut er med en massa "måste" inlägg.

Sen är jag trött på designen.
Och det bidrar inte så värst mycket heller.
Känns som att jag tappat den röda tråden och allt bloggande bara blivit en stor röra.
Jag bloggar för min egen skull och vill inte vara som alla andra.
Men det har nog blivit så nu.Har liksom tappat det där lilla som var mitt.
Och så vill vi inte ha det.

Denna vecka börjar jag om från noll.
Har ett stort äventyr och en stor utmaning som väntar.
Och det kommer nog gälla bloggen också.

För att från och med på torsdag är jag inte bara mamma längre.
Utan en studerande mamma.
På torsdag tar jag dom första kliven in i en ny värld.
Läskigt och oerhört spännande.

Så just nu får vi se vad som komma skall...Och tills det ligger jag lågt ett litet tag...

bullbak

Idag har vi bakat med killarna, kanelbullar och havrebollar och oj vad skoj vi hade. Det gör inget att jag har fått skura och putsa hela köket (och killarna) har ont i magen för att jag har skrattat så mkt!
Killarna har precis badat och ätit lite mellis och dom ska strax ta en tupplur, nu sitter dom lugnt och fint och kollar på Musse Pigg julfilmer som är deras absoluta favorit. Nu är det bara Musse som gäller!
Det doftar kanelbullar i hela huset och jag har klämt i mig typ två stycken tillsammans med ett glas kallt mjölk...mmmm... Lite måste man få njuta!
Annars händer det inte så värst mkt, har precis betalat räkningarna och det är aldrig kul. Önskar nån kunde trolla bort alla räkningar och skulder så jag kunde få shoppa upp alla pengar hehe. Nä är nöjd med hur vi har det just nu, vi klarar oss bra men skulle inte tacka nej till att shoppa upp en hel lön!Men det kommer när jag är färdigutbildad och har en fett lön!

Idag ska vi iväg och storhandla mat m m och så ska jag passa på att kika efter lite juklappar. Har bestämt mig att i år ligger fokusen på barnen, för jul är ändå barnens högtid, för mig är det vad allt handlar om. Att se deras glada ansikten och underbara leenden när dom öppnar sina juklappar, behöver inte mer än så. Så alla vuxna ska få ett stort paket/julklapp istället för en massa smågrejer som det brukar bli. Hur firar ni jul?

Friiiiiday

Dagen har börjat bra, killarna sov hela natten och jag och hubbie likaså =)
Emilio smög sig in till vårt rum ganska tidigt och la sig nära mig och ville bara gosa, han klappade mig på ansiktet och pussade på mig och strök mig på huvudet...så jkla söt så tårarna bara rann på mig där jag låg och låtsades sova. Till slut kröp han under täcket med mig och sa: Mamma tuto nu vilket betyder mamma vi ska sova nu och japp vi somnade om tills Giovani kom in till oss och där låg vi och myste och berättade sagor och hade kuddkrig.
Vi gick upp och åt en ordentligt frukost med gröt, goda mackor och lussekatter. Hela lägenheten var nersläckt och vi hade tänt ljus i alla rum..riktigt mysfaktor idag!Sen satte vi oss kolla på tecknat och förrutom det har vi pysslat lite, lite pumpor och spöken som vi dekorerat killarnas rum med och så har vi byggt en koja och lekt.
Nu sover älsklingarna och jag ska få i mig ett litet mellanmål för att sen börja fixa lunchen och middag och sen ska det tvättas. Vi håller nog oss inne idag då det är så kallt och regnigt och laddar inför imorrn då vi ska på barnmässan.

Dagens höjdpunkt: Dagiskorten kom idag och vad jag har gråtit!!Killarna är sååå fina..lägger upp dom lite senare

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0